7 merken op een rij: deze vegan winterjassen houden je echt lekker warm

Om deze winter lekker warm te blijven, heb je allang geen jas meer nodig met wol of dons. De vegan winterjassen zijn warm, mooi en diervriendelijk. We zetten 7 merken voor je op een rij.

Hoodlamb

De winterjassen van Hoodlamb veroverden in rap tempo de wereld. De buitenkant is van strak geweven hennep, dat mooi en slijtvast is. De binnenkant is van gerecyclede PET-flessen. Sommige hebben een capuchon met een randje nepbont, gemaakt van gerecycled polyester en hennep. De jassen hebben allerlei handige zakken, zijn licht, warm en onverwoestbaar.

Jan ’n June

Het Duitse merk Jan ’n June maakte een perfecte winterjas voor in de stad. Stijlvol, elegant en vegan. De buitenkant is van biologisch katoen en de binnenkant is van gerecycled polyester. Heerlijk warm, zonder het gevoel dat je met je dekbed op stap bent.

Langerchen

In 2013 startte een Duitse en Chinese ondernemer samen het merk Langerchen. Langerchen maakt de perfecte vegan outdoor jassen. Ze zijn tijdloos, gemaakt van duurzame materialen en met goede arbeidsomstandigheden, functioneel en van goede kwaliteit. Ze maken klassieke en sportieve jassen en bewijzen dat ‘made in China’ heel duurzaam kan zij.

Vaute

Dit Amerikaanse merk maakt jassen die tegen de koudste winter opgewassen zijn. Ze zijn 100% vegan, kunnen tegen een flinke sneeuwstorm, houden de wind buiten en ze zijn er in klassieke en sportieve modellen, waardoor Vaute er is voor iedereen.

Wully outerwear, Save the Duck en Frank & Oak

Ook deze drie merken maken vegan jassen met nepdons dat je de hele winter gegarandeerd lekker warm houden. Ze zijn mooi afgewerkt, maken gebruik van synthetische materialen voor de vulling en zijn absoluut tijdloos.

Met deze prachtige jassen kom je de winter zeker door. Heb je een aanvulling op de lijst, laat het ons alsjeblieft weten.

Advertisement

10 comments

  1. Ik zit er steeds meer aan te denken om me van deze nieuwsbrief af te melden, want het kan wel is heel vaak alleen maar als je een dik inkomen hebt, niet iedereen kan zich klakkeloos jassen van een min 200 euro permitteren. En zo is het met veel dingen hier, De site moet echt het kan wel als je een goed inkomen hebt gaan heten. Mensen die veel minder kunnen besteden of bijna niets krijgen alleen maar dode mussen hier.

  2. Ja het zijn erg duur jassen, maar met zo’n jas doe je jaren en jaren mee. Maar ik begrijp de opmerkingen. Minder spullen en meer kwaliteit en milieu vriendelijk. Trouwens de merk Vaute is mijn favoriet wat betreft rugzakken. Die zijn iets duurder dan bv Zeeman maar gaan jaren mee. Je kunt ze in Amsterdam zuid Oost kopen.

  3. ik ben het helemaal eens met de bovenstaande reacties over de belachelijk hoge prijzen die deze firma’s vragen voor hun vegan jassen. Maria zegt dan dat je er jaren mee doet, maar ik moet er dan ook eerst jaren voor sparen en doe met mijn warme jas van de Aldi ook al heel wat jaren…. Die kostte toen 29,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *