adverteren bij hetkanWEL bereikt duurzame consument

Adverteren bij hetkanWEL: maak kennis met 2 miljoen betrokken lezers

Sinds 2005 brengt stichting hetkanWEL duurzame bedrijven en stichtingen in contact met mensen die groener, eerlijker en vooral leuker willen leven. Met jouw campagne op ons platform én social media kanalen, bereik je precies de mensen die je zoekt. En dat zijn er bijna 2 miljoen per jaar. Meteen contact opnemen? Mail naar adverteren@hetkanwel.nl.

Een positieve impact

Onze lezers staan bewust in het leven. Ze weten dat elke keuze een positieve impact op de samenleving kan hebben. Of het nou gaat om een beslissing om te consuminderen, een bankrekening te openen, een huis te isoleren, een auto te kopen, een energieleverancier te kiezen of kleding, voeding en elektronica te kopen.

HetkanWEL helpt hen bij het maken van deze keuzes. We bieden inspiratie, geven tips voor een duurzame lifestyle en informeren over de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties. Onze boodschap is altijd laagdrempelig, positief, praktisch en goed onderbouwd.

Heldere thema’s

Het voordeel van 13 jaar ervaring is dat we precies weten wat onze doelgroep interessant vindt. HetkanWEL werkt met zeven thema’s, die aansluiten bij de wensen van onze huidige lezers, maar ook nieuwe lezers zullen aantrekken. De thema’s zijn wonen, lifestyle, mind, eten, zero-waste, vervoer en energie.

Bereik & Doelgroep

HetkanWEL bereikt maandelijks 150.000 lezers (70% vrouw, 30% man), die op zoek zijn naar inspiratie en goede verhalen over duurzaamheid. Onze lezers zijn zeer betrokken: dat zie je terug in vele reacties en discussies op onze website en in onze Twitter– , Facebook en Instagram communities.

  • hetkanwel.nl: 150.000 unieke bezoekers per maand
  • Facebook: 55.000 likes
  • Twitter: 15.000 volgers
  • Nieuwsbrief: 12.500 lezers
  • Instagram:1.100 volgers

Jouw boodschap midden in de doelgroep

Wij bieden jouw bedrijf, stichting of organisatie een plek op ons platform. Je kunt maandelijks 150.000 betrokken lezers bereiken, die wij op de hoogte van alles wat er op het gebied van duurzaamheid gebeurt. Door met ons samen te werken, krijg je een unieke kans om jouw duurzame boodschap, product of dienst direct met je doelgroep te delen.

Je kunt kiezen voor:

  • thema sponsoring van een van onze 7 thema’s: wonen, lifestyle, eten, vervoer, zero-waste, mind of energie
  • partnerblog geschreven door de redactie van hetkanWEL
  • social media campagne
  • vermelding in onze nieuwsbrief
  • banner campagne

HetkanWel helpt bij het bouwen van een klantendatabase, het introduceren van een nieuw product, het versterken van je naamsbekendheid, of bij het vinden van investeerders voor een crowdfundingsactie. We hebben verschillende tarieven voor bedrijven, goede doelen en start-ups, dus neem vooral contact met ons op via adverteren@hetkanwel.nl.

Voorbeelden adverteren bij hetkanWEL

Een campagne uitrollen; wij denken graag met je mee.

Je kunt ons platform inzetten voor een:

Ook is het mogelijk om voor jouw duurzame onderneming of initiatief een video of infographic te creëren. Deze kan worden gebruikt op de eigen (sociale) kanalen maar ook op die van hetkanWel zodat jij een nog groter publiek aan kan spreken met jouw initiatief.