Adverteren bij Hetkanwel

hetkanWel brengt duurzame mensen en merken bij elkaar.
Een betere wereld heeft duurzame consumenten én producenten nodig. hetkanWel brengt daarom sociale, milieuvriendelijke merken in contact met mensen die groener, eerlijker en leuker willen leven. En met succes, dit jaar bereiken we ongeveer 2 miljoen mensen met de verhalen van onze onafhankelijke redactie. Hiermee zijn we één van de grootste Nederlandse blogs over duurzaamheid, groen & gezond leven.

Bereik & Doelgroep

hetkanWel bereikt maandelijks ruim 200.000 lezers (65% vrouw, 35% man) die op zoek zijn naar inspiratie en goede verhalen over duurzaamheid. Onze lezers zijn zeer betrokken: dat zie je terug in vele reacties en discussies op onze website en in onze Twitter– en Facebookcommunities.

 • hetkanwel.nl: 200.000 website bezoekers per maand
 • Facebook: 54.700 likes
 • Twitter: 14.900 volgers
 • Nieuwsbrief: 12.300 lezers

Bedrijven bereiken dus in korte tijd duizenden geïnteresseerde mensen. Dat betekent een kickstart bij bijvoorbeeld het bouwen van een klantendatabase, de introductie van een nieuw product of het vinden van investeerders voor een crowdfundingactie.

Adverteren bij hetkanWel

Een groene campagne, duurzaam product of dienst onder de aandacht brengen bij onze lezers? Neem contact met ons op via adverteren@hetkanwel.nl. Je kunt ons platform op vele manieren inzetten en we doen je graag een passend voorstel!

NIEUW! Wij maken graag voor jouw duurzame onderneming of initiatief een aansprekende video. Deze kan worden ingezet op de eigen (social) kanalen maar eventueel ook op die van hetkanWel om een groter publiek aan te spreken.

Partners over hetkanWel

Asceline Groot
‘Voor de Wereld van Morgen werkt intensief samen met hetkanWel.nl. We delen dezelfde missie en vullen elkaar inhoudelijk goed aan. Dankzij zijn creativiteit en ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit levert het team van hetkanWel altijd het juiste resultaat voor ons. En dat doet het op tijd, flexibel en met goede ideeën.’ – Asceline Groot, senior adviseur externe en interne communicatie bij de ASN Bank

 

Maarten de Leng
‘Voor Organic Kitchen is het een logische keuze om samen te werken met hetkanWel. Door de activatie van haar community hebben we in korte tijd onze droom snel dichterbij kunnen brengen. Kortom, een duurzame community die daadwerkelijk in actie komt als er een concreet duurzaam handelingsperspectief wordt geboden.’
Maarten de Leng, marketingmanager de Smaakspecialist

 

Jill & Daisy
“Dankzij de marketinginzet van de grootste groene website van Nederland hebben wij onze crowdfunding succesvol afgerond.” – Daisy Scholte & Jill Overmaat, auteurs van ‘Koken met restjes is leuk!’

6 comments

 1. Ik zag deze mooie website en de mogelijkheid tot het plaatsen van een link. Graag zou ik een linkruil met u aangaan indien mogelijk, want ik zou uw website ook graag onder “Vrienden van Natural Answer” (onze linkspagina) willen plaatsen.

  Laat ik in het kort vertellen wat wij doen: Mijn gezin en ik zijn altijd bezig met gezond eten (gifvrij / biologisch). Naast dat wij het ook lekkerder vinden, is het ook nog eens beter voor het milieu (en ons). Win-win dus. Een van de dingen die wij over het hoofd zagen zijn de middelen die wij ons huisdier geven ter preventie van vlooien en teken.

  Vlooiendruppels zijn een behoorlijk giftig middel – en mijn kind speelt gewoon met de kat. Dit moest beter kunnen. Na driftig onderzoek gedaan hebbende hebben we een natuurlijk vlooienmiddel ontwikkeld die volledig bestaat uit natuurproducten – waarvan de plantaardige componenten biologisch geproduceerd zijn. Op deze manier voorkomen we voor onze klanten en ook binnen ons gezin zoveel mogelijk negatieve invloeden van gifstoffen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website.

  Als het u wat lijkt om een soort van linkruil te doen wil ik u graag op onze linkspagina vermelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *