Adverteren bij hetkanWel

Sinds 2005 brengt hetkanWel sociale, milieuvriendelijke merken in contact met mensen die een eerlijker en vooral leuker leven willen. Dit doen wij met groots succes, in 2017 hebben wij bijna 2 miljoen unieke gebruikers mogen verwelkomen op ons platform. Hiermee zijn we één van de grootste Nederlandse blogs over duurzaamheid, groen & gezond leven.

Bereik & Doelgroep

hetkanWel bereikt maandelijks ruim 130.000 lezers (70% vrouw, 30% man) die op zoek zijn naar inspiratie en goede verhalen over duurzaamheid. Onze lezers zijn zeer betrokken: dat zie je terug in vele reacties en discussies op onze website en in onze Twitter– , Facebook en Instagram communities.

  • hetkanwel.nl: 2 miljoen unieke bezoekers per jaar
  • Facebook: 55.000 likes
  • Twitter: 15.000 volgers
  • Nieuwsbrief: 12.500 lezers
  • Instagram:1.100 volgers

HetkanWel geeft je een kickstart voor bijvoorbeeld het bouwen van een klantendatabase, het introduceren van een nieuw product en ook bij het vinden van investeerders voor een crowdfundingsactie. Maar bij hetkanWel kunnen we nog meer!

Adverteren bij hetkanWel

Een groene campagne uitrollen met een duurzaam product of dienst, wij denken met je mee. Neem bij interesse vooral contact op via adverteren@hetkanwel.nl.

Manieren waarop je ons platform zou kunnen inzetten zijn:

Ook is het mogelijk om voor jouw duurzame onderneming of initiatief een video of infographic te creëren. Deze kan worden gebruikt op de eigen (sociale) kanalen maar ook op die van hetkanWel zodat jij een nog groter publiek aan kan spreken met jouw initiatief.

 

Partners over hetkanWel

Asceline Groot
‘Voor de Wereld van Morgen werkt intensief samen met hetkanWel.nl. We delen dezelfde missie en vullen elkaar inhoudelijk goed aan. Dankzij zijn creativiteit en ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit levert het team van hetkanWel altijd het juiste resultaat voor ons. En dat doet het op tijd, flexibel en met goede ideeën.’ – Asceline Groot, senior adviseur externe en interne communicatie bij de ASN Bank

 

Maarten de Leng
‘Voor Organic Kitchen is het een logische keuze om samen te werken met hetkanWel. Door de activatie van haar community hebben we in korte tijd onze droom snel dichterbij kunnen brengen. Kortom, een duurzame community die daadwerkelijk in actie komt als er een concreet duurzaam handelingsperspectief wordt geboden.’
Maarten de Leng, marketingmanager de Smaakspecialist

 

Jill & Daisy
“Dankzij de marketinginzet van de grootste groene website van Nederland hebben wij onze crowdfunding succesvol afgerond.” – Daisy Scholte & Jill Overmaat, auteurs van ‘Koken met restjes is leuk!’