Over ons

hetkanWel ziet de toekomst als een kans

Een kans voor een schonere en eerlijkere wereld
Een kans voor een verantwoorde lifestyle
Een kans voor nieuwe energie
Een kans voor dialoog
Een kans voor nieuwe media

Met hetkanWel maak je jouw wereld groener, eerlijker en leuker!

Contactgegevens

Wil je ons bereiken? Dat kan het beste via de mail.

Advertenties op hetkanWel

Op hetkanWel bieden we ruimte voor commerciële boodschappen zoals banners en advertorials. Ook de hetkanWel redacteuren willen graag beleg op hun biologische boterham. We zijn altijd transparant over de afzender van een bericht of plaatje waar we geld mee verdienen.

Wil je zelf een groene campagne, duurzaam product of dienst onder de aandacht brengen bij onze lezers? Lees hier meer over onze advertentiemogelijkheden.

Herpubliceren van artikelen en andere content van hetkanWel

Wil je materiaal zoals bijvoorbeeld een artikel overnemen van hetkanWel? Vraag het ons, in veel gevallen kan dat. Het integraal overnemen van onze teksten is zonder toestemming vooraf niet toegestaan. Je kunt wel, zonder toestemming, de eerste twee alinea’s overnemen van een artikel en met een duidelijke, klikbare link ons vermelden als bron.

Reactiebeleid

We waarderen als redactie een constructieve, kritische dialoog op onze site. Daarom hebben vrijwel alle artikelen op hetkanWel een reactiemogelijkheid. We verwijderen racistische, gewelddadige of anderszins onbehoorlijke reacties van onze site. Zier hiervoor ook onze Netiquette hieronder.

hetkanWel behoudt zich het recht voor zonder verdere uitleg in reacties te schrappen of deze te weigeren. Opdat onze site een prettige plek blijft voor iedereen, vragen we je rekening te houden met onze netiquette:

 1. Wees beleefd.
 2. Maak je bekend.
 3. Probeer iets nieuws aan de discussie toe te voegen.
 4. Geef argumenten voor je mening.
 5. Schrijf een begrijpelijke reactie in goed Nederlands.
 6. Scheld niet op andere reageerders, auteurs of personen die in stukken voorkomen.
 7. Discrimineer niet, zet niet aan tot haat of geweld.
 8. Maak je niet schuldig aan digitaal schreeuwen (overmatig gebruik van hoofdletters, vraag- en uitroeptekens, enz.).
 9. Gebruik geen schuttingtaal.
 10. Reageren op elkaar mag, maar wel inhoudelijk en met argumenten. En respectvol natuurlijk.
 11. Als je een link plaatst in je reactie, leg dan uit waarom die link relevant is of wat hij toevoegt aan de discussie.

Verder hebben wij filters ingesteld om spam te voorkomen. We kijken met enige regelmaat of er ook reacties onterecht als spam gemarkeerd worden. Als dat zo is plaatsen we ze alsnog. Een mogelijke reden dat je commentaren niet geplaatst worden, kan zijn dat je meer dan 2 links in de reactie plaatst. Ook kan het ermee te maken hebben dat je bepaalde links als reactie onder verschillende posts plaatst. Onze filters zijn met name gevoelig voor linkspam.

Hosting

hetkanWel wordt gehost door Triple