Dalende huizenprijzen? Met een energielabel wordt je huis meer waard

(Advertorial) Bij de verkoop of verhuur is het vanaf 2008 verplicht om een energielabel te hebben voor je woning. Het energielabel geeft precies aan hoe energiezuinig een woning is. Hiermee komen potentiële kopers niet voor verassingen te staan. Uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg en Maastricht blijkt dat woningen met een energielabel gemiddeld sneller worden verkocht dan woningen zonder energielabel.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan voor een energielabel

Verkoop je een huis zonder energielabel ?

De koper kan dan niet zien hoe hoog de energierekening zal uitvallen. En aangezien de energiekosten een steeds belangrijker aandachtspunt worden, is het handig om hier je voordeel mee te doen.

Het energielabel bestaat uit verschillende klassen van (A++ tot en met G). De uiteindelijke verkoopprijs van je huis kan stijgen als je een goed label hebt. Met een groen energielabel kan de verkoop bespoedigen en laat het zien dat je onderscheidend bent. Als je buurman in een soortgelijk huis woont en het te koop zet zonder energielabel, staat jouw eigen huis aantrekkelijker in de markt.

Laat zien hoe energiezuinig je huis is en vraag een energielabel aan

Er zijn veel verschillende energielabeladviseurs in Nederland die allemaal een ander tarief hanteren. De prijzen van een energielabel lopen erg uiteen. Via NUenergielabel.nl kun je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij energielabel adviseurs.

Wat kun je verwachten?

• Tot 3 vrijblijvende prijsoffertes van energielabel adviseurs in jouw regio
• Altijd binnen 1 dag contact
• De goedkoopste energielabel adviseurs in jouw regio!
• Volledig aanbod gecertificeerde EPA adviseurs
• Alle adviseurs hanteren all-in tarieven
• Ook Energie Prestatie Advies (EPA) mogelijk
• Altijd snel en op maat advies voor uw woning

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *