Gedreven marketing- en sales stagiar voor duurzame projecten

Voor de verkoop en marketing van Greenfab, het grootste netwerk van groene websites, zoekt Adfab een gedreven marketing- en sales stagair. De stagiair draagt bij aan de ontwikkeling van Greenfab als permanent advertentiekanaal voor merken die een publiek van bewuste consumenten willen bereiken. Het netwerk Greenfab bestaat onder meer uit de titels Happinez, The Optimist, hetkanWel.nl en Duurzaam Nieuws. Daarnaast zal de stagiair de lancering van Samenkoopjes ondersteunen, een nieuw initiatief voor de gezamenlijke inkoop van duurzame producten. Ben jij een salestijger die graag wil scoren voor een duurzame wereld? Dan is deze stage iets voor jou.

Wie zoeken we?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring in de Sales
  • Je hebt een commerciële instelling en je bent gemotiveerd om zelfstandig aan de slag te gaan
  • Affiniteit met duurzaamheid is een pré, maar geen voorwaarde

Wat bieden we?

  • Begeleiding door mensen met veel ervaring in online marketing- en sales
  • Ervaring in het benaderen van klanten en sluiten van deals
  • Ervaring in de verkoop en marketing van een online productinnovatie die snel groepen consumenten en producenten met elkaar in contact brengt
  • Een marktconforme vergoeding

Interesse?

Wil jij duurzame merken en bewuste consumenten met elkaar in contact brengen? Mail ons je CV en vertel waarom jij het commerciële talent bent dat we zoeken.

Bijzonderheden
Adfab biedt deze stage aan in samenwerking met hetkanWel, de grootste groene website van Nederland en initiatiefnemer van Samenkoopjes.

Plaats
Amstelveen

Over Adfab
Adfab verzorgt de commerciële exploitatie van toonaangevende en premium websites en is daarmee de intermediair tussen adverteerder en website-eigenaren. Adfab biedt naast standaard display advertising ook maatwerkoplossingen aan, zoals content integratie en homepage takeovers. Adfab biedt een hoogwaardig kwaliteitsumfeld in 10 verschillende channels (Van Bizzfab tot Greenfab). Daarmee mag Adfab zich marktleider noemen in het online bereiken van verschillende doelgroepen.

Over hetkanWel
Veel groene druppels maken samen een groene golf. Daarom bericht hetkanWel dagelijks hoe je wereld groener, eerlijker en leuker kunt maken. Zo bereikt hetkanWel maandelijks ruim 400 duizend mensen via de website hetkanWel.nl, maar ook via de populaire fanpage Facebook/hetkanWel en het channel MSN Optimistisch Nieuws waarvoor hetkanWel de content verzorgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *