hetkanWel-avondwinkel met watMooi en Netl in Hilversum

Het aanbod mooie, duurzame mode groeit, net als de vraag. Als één partij in Nederland dit kan bevestigen, dan is het wel watMooi, de grootste duurzame modewebshop van Nederland. Op dinsdagavond 23 april organiseert hetkanWel samen met deze fashion experts een speciale avondwinkel in Hilversum.

Meld je nu aan en maak kans op €10,- korting op eerlijke en milieuvriendelijke mode in de avondwinkel.


Prikkelende vragen over brandnetel-kleding? Krijg €10,- korting
Speciale gast van de avond is Netl, het oer-Hollandse fashion forward label, voorheen ook bekend als Brennels. Heb je een vraag aan dit vooruitstrevende modemerk? We belonen de twee beste vragen met een kortingscoupon voor de avondwinkel. Tijdens de avond zullen we deze vragen stellen in een live interview. Mail nu je vraag.


De 7 hetkanWelste oplossingen voor grote wereldproblemen
hetkanWel heeft een snelgroeiende Facebook-community waar we dagelijks ideeën presenteren voor een betere wereld. In de avondwinkel zullen we ook een korte show houden van de ‘7 hetkanWelste wereldideeën’, de populairste ideeën in onze community. Inclusief live interviews met de initiatiefnemers.


Profile shoot: deel je nieuwe fashion look met vrienden
Laat je vrienden je nieuwe look zien. Als je wilt, maken we een fashion shoot van je nieuwe kleding – of kleding die je gepast hebt. Je kunt de foto’s direct delen via Facebook, Twitter of andere sociale media.


Bijpraten op de borrel
Natuurlijk is er alle gelegenheid om een drankje te drinken en een borrelhapje te eten, en bij te praten met vrienden en vriendinnen.

Meld je nu aan en maak kans op €10,- korting op eerlijke en milieuvriendelijke mode in de avondwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *