Wek uw eigen zonne-energie op

Een hele mooie én voordelige bijdrage aan een beter klimaat!

(Advertorial) Natuur & Milieu wil heel Nederland overtuigen van het nut van zonnepanelen. 2200 huishoudens kochten al zonnepanelen via Zon Zoekt Dak. En nu zijn we terug met een tweede inkoopactie. Omdat u 25 jaar lang uw eigen stroom op kunt wekken en al gauw honderden euro’s per jaar kan besparen op uw energierekening. En u vermindert uw co2 uitstoot. Zonnepanelen zijn nu zelfs minimaal 17% goedkoper dan stroom van een energieleverancier. 

Kijk dus snel op www.zonzoektdak.nl en doe mee.

Zon Zoekt Dak biedt nu voor een tweede keer topkwaliteit en volledige service tegen een scherpe prijs, dit keer geleverd door Eneco. Rob Rijshouwer heeft in 2012 zonnepanelen besteld. Tot dan toe hadden de hoge kosten hem van aanschaf weerhouden. “De zonnepanelen van Zon Zoekt Dak waren echter goed geprijsd inclusief montage. Je wist dus waar je aan toe was “, vertelt hij.

Voor Jerry Stoker, een andere klant van Zon Zoekt Dak, was de verbetering van het milieu de belangrijkste beweegreden. “Ik doe mijn best om mijn footprint kleiner te maken”, vertelt hij. Zo gebruikt hij naast zijn eigen zonne-energie ook spaarlampen, rijdt hij in een zuinige auto en eet hij niet dagelijks vlees. “Ook de zonnepanelen dragen hieraan bij. Niemand heeft er last van en ze zorgen ervoor dat je je eigen energie opwekt! Dat kan elke Nederlander met een dak.”

Wilt u ook een bijdrage leveren aan een beter klimaat en uw eigen portemonnee? Schrijft u dan nu in en u wordt binnen twee weken benaderd voor een individuele afspraak. Een expert komt gratis langs voor een voorstel op maat en als u daarvoor tekent, is de bestelling geplaatst. Meer informatie over prijzen en ervaringen van andere klanten vindt u op zonzoektdak.nl. Tevens kunt u de daktest doen. Wist u dat u al 6 zonnepanelen kunt laten plaatsen voor € 3060,-? En dat u nu nog grote kans maakt op subsidie? De inkoopactie is open van 7 januari tot en met 3 maart 2012 en sluit na 8000 inschrijvingen.

Kijk dus snel op www.zonzoektdak.nl en doe mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *